Emeğin Gücü, Emekçinin Yanındayız...
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia

TÜGİS: BİLİNÇLİ TÜKETİCİ GIDA ÜRETİMİNDE KALİTEYİ ARTIRIYOR

20.03.2024

TÜGİS: BİLİNÇLİ TÜKETİCİ GIDA ÜRETİMİNDE KALİTEYİ ARTIRIYOR

Tügis Tüketiciyi Koruma Haftasında bilinçli tüketicinin gıda üretimi ve ekonomi üzerindeki etkisine dikkat çekti.

1970’Lİ YILLARDA TÜRKİYE İŞVEREN SENDİKALARI KONFEDERASYONU

02.01.2024

1970’Lİ YILLARDA TÜRKİYE İŞVEREN SENDİKALARI KONFEDERASYONU

Türkiye’de işçi sendikacılığının gelişmesi işverenlerin örgütlenmesini de geliştirdi. Özellikle 1974 yılından itibaren işçi eylemleri arttı.

GIDAYA ERİŞİMDE TEHLİKE ÇANLARI

27.12.2023

GIDAYA ERİŞİMDE TEHLİKE ÇANLARI

Buğday Derneği’nin raporunda “Enflasyon gıdaya erişimi ve sağlıklı beslenme sorunlarını daha da derinleştiriyor” görüşü dile getirildi. Raporda, “İş işten geçmeden yeni üretim yöntemleri hayata geçirilmeli” uyarısı yapıldı.

İŞYERLERİNDE VUKU BULAN KANUN DIŞI OLAYLAR HAKKINDA RAPOR (1968)

18.12.2023

İŞYERLERİNDE VUKU BULAN KANUN DIŞI OLAYLAR HAKKINDA RAPOR (1968)

Türkiye’de 1967-1968 yıllarında çeşitli biçimlerdeki işçi eylemlerinde büyük bir artış yaşandı. Bu artışın bir nedeni, 1964-1966 döneminde kamu kesiminde çalışan ve sendikalara üye olan işçilerin gerçek ücretlerinde yaşanan artıştı.

GIDA SEKTÖRÜ, YOL HARİTASINI ÇIKARIYOR

18.10.2023

GIDA SEKTÖRÜ, YOL HARİTASINI ÇIKARIYOR

Gıda sektörü, dönüşüm için inovasyondan tedarik zincirine uzanan çok farklı kulvarlarda güncel bilgiler ve gelecek için yol haritasını çıkarmayı amaçlıyor.

EKİM ALANLARI AZALIYOR GIDAYA ERİŞİM ZORLAŞIYOR

16.10.2023

EKİM ALANLARI AZALIYOR GIDAYA ERİŞİM ZORLAŞIYOR

İklim değişikliği ve uygulanan yanlış tarım politikaları çiftçinin tarımı bırakmasına neden oldu. Sebze, meyve hallerine artık daha az ürün geliyor. Bu da fiyat artışına neden olurken, gıdaya erişim de giderek zorlaşıyor.

SOFRAYA DEĞİL ÇÖPE

28.07.2023

SOFRAYA DEĞİL ÇÖPE

Türkiye’deki evsel gıda atığı yılda tahmini 7.7 milyon tonu aşıyor.

YÜZ MİLYONLARCA İNSAN AÇ KALDI

17.10.2022

YÜZ MİLYONLARCA İNSAN AÇ KALDI

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 16 Ekim Dünya Gıda Gününde yaptığı açıklamada yüz milyonlarca insanın açlık yaşadığını söyledi.

SALGIN DÖNEMİNDE GIDA SANAYİNDE YAŞANANLAR!

30.09.2022

SALGIN DÖNEMİNDE GIDA SANAYİNDE YAŞANANLAR!

Pandemi, hiç düşünmediğimiz şeyleri düşündürmesi, yaşamadığımız durumları yaşatmasının yanı sıra iki yıldır, sağlığın yanı sıra gıdayı dünya gündeminin en önemli sektörü durumuna getirdi.

ÖZELLEŞTİRME KONUSUNDA TÜRK-İŞ’İN AÇIKLAMALARI  (1989-1997 DÖNEMİ)

19.09.2022

ÖZELLEŞTİRME KONUSUNDA TÜRK-İŞ’İN AÇIKLAMALARI (1989-1997 DÖNEMİ)

Özelleştirme sürecinin başladığı ve hızlandığı dönemde, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan işçilerin çok büyük bölümü Türk-İş’e bağlı sendikalarda örgütlüydü.

TÜRKİYE’DE ÖZELLEŞTİRME VE SENDİKALAR

29.08.2022

TÜRKİYE’DE ÖZELLEŞTİRME VE SENDİKALAR

Atatürk’ün devletçilik politikası, Türkiye’nin ekonomik kalkınması olduğu kadar, ekonomik ve siyasi bağımsızlığı ve milli birliğin oluşturulup güçlendirilmesi açısından son derece önemliydi.

GIDA TEKNOLOJİLERİNDE YENİ TRENDLER!

12.08.2022

GIDA TEKNOLOJİLERİNDE YENİ TRENDLER!

“Yükselen ekosistem” olan Foodtech’in Raporu, sektörün önde gelen teknolojileri ve kullanım alanları, dünyadan ve Türkiye’den Foodtech örnekleri, sürdürülebilir gıda, geleceğin gıdaları ve trendleri açıkladı.