GIDA SEKTÖRÜ SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDAYI KONUŞTU
İş dünyası, akademisyenler, sivil toplum örgütleri ve sendikalar Sürdürülebilir Gıda Konferansı´nda gıdanın geleceğini tartıştı.
İş dünyası, akademisyenler, sivil toplum örgütleri ve sendikalar, Sürdürülebilir Gıda Konferansı’nda gıdanın geleceğini tartıştı. Sürüdürlebilirlik Akademisi ve Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS) tarafından İstanbul Swissotel’de düzenlenen konferansta, gıda egemenliği, gıda güvenliği, sürüdürülebilir gıda, iklim değişikliğinin gıda ve tarımsal faaliyetler üzerindeki etkisi gibi konular konuşuldu.
Konferansa sendikamız adına Genel SEKRETERİmiz Mustafa AKYÜREK, Genel EĞİTİM SEKRETERİmiz Kemal KÖSE, Genel TEŞKİLATlanma SEKRETERİmiz İbrahim Ören katıldı. Konferans sonrasında ise Genel Merkez yöneticilerimiz örgütlü olduğumuz firmaların standlarını ziyaret etti.
Ayrıca konferansta Tarım Bakanlığı’ndan yetkililer, akademisyenler ve FAO Türkiye temsilcisi de konuşma gerçekleştirdi.