Emeğin Gücü, Emekçinin Yanındayız...
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
ANADOLU ETAP
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia
ANADOLU ETAP
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia
18 Ekim 2016
GIDA SEKTÖRÜ SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDAYI KONUŞTU

İş dünyası, akademisyenler, sivil toplum örgütleri ve sendikalar Sürdürülebilir Gıda Konferansı´nda gıdanın geleceğini tartıştı.

GIDA SEKTÖRÜ SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDAYI KONUŞTU

İş dünyası, akademisyenler, sivil toplum örgütleri ve sendikalar, Sürdürülebilir Gıda Konferansı’nda gıdanın geleceğini tartıştı. Sürüdürlebilirlik Akademisi ve Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS) tarafından İstanbul Swissotel’de düzenlenen konferansta, gıda egemenliği, gıda güvenliği, sürüdürülebilir gıda, iklim değişikliğinin gıda ve tarımsal faaliyetler üzerindeki etkisi gibi konular konuşuldu.

Konferansa sendikamız adına Genel SEKRETERİmiz Mustafa AKYÜREK, Genel EĞİTİM SEKRETERİmiz Kemal KÖSE, Genel TEŞKİLATlanma SEKRETERİmiz İbrahim Ören katıldı. Konferans sonrasında ise Genel Merkez yöneticilerimiz örgütlü olduğumuz firmaların standlarını ziyaret etti.

Ayrıca konferansta Tarım Bakanlığı’ndan yetkililer, akademisyenler ve  FAO Türkiye temsilcisi de konuşma gerçekleştirdi.

 

DİĞER HABERLER
İŞTE VATANDAŞIN GERÇEK ENFLASYONU
İŞTE VATANDAŞIN GERÇEK ENFLASYONU

Resmi rakamlar fiyat artışlarının yavaşladığını söylese de market raflarında üç haneli artışlar durmadı. Birçok ürünün tarla ile market fiyatları arasındaki fark, 4 katını aştı.

YOKSULLUK, ENFLASYON VE ASGARİ ÜCRET
YOKSULLUK, ENFLASYON VE ASGARİ ÜCRET

Türkiye’de nüfusun yüzde 90’ından fazlasının açlık ve yoksulluk sınırının altında kalmasının nedeni olarak politikacıların ve kimi akademisyenlerin yalnızca enflasyonu göstermelerinin bilimsel bir dayanağı yoktur.

2025 YILINDA DEVLETİN ELİ YİNE ÇALIŞANIN CEBİNDE
2025 YILINDA DEVLETİN ELİ YİNE ÇALIŞANIN CEBİNDE

Asgari ücrette beklenen netice gerçekleşti ve ülkemizin ortalama ücretli gelir gurubunu oluşturan en geniş kesim 2025 yılında asgari değil açlık ücretine mahkûm edildi.

HAK ARAYIŞINDA ELLERİ KELEPÇELENDİ
HAK ARAYIŞINDA ELLERİ KELEPÇELENDİ

Tekgıda-İş Sendikası’na üye oldukları için işten atılan bir grup Polonez işçisinin direnişi 5. ayında.